خانه » مقالات-جزوات وکتب درسی » چوب شناسی » بررسی خواص میکروسکوپی و ماکروسکوپی گونه گردو

بررسی خواص میکروسکوپی و ماکروسکوپی گونه گردو

گردو با نام علمیJuglans  از خانواده ی Juglandaceae است. نام علمی این جنس از كلمه لاتین Jovis-Glans به معنی فندق ژوپیتر گرفته شده است. انواع این درخت در چین ، ژاپن ،فرانسه و آمریكا كشت می شود مهمترین گردوهای موجود دردنیا معروف به گردوی ایرانی است . زیرا ابتدا از ایران به خاور میانه و از آنجا به یونان و روم و سپس به انگلستان و بعد به امریكا برده شده است. گردوی ایرانی تنها گونه ای از این خانواده است كه مغز آن از نظر خوراكی مصرف اقتصادی دارد . گردوی معمولی درختی است یك پایه كه بلندی آن از ۱۰ تا ۲۵ مترمتغییر است،گردو دارای برگهای مركب شانه ای است و درختی یك پایه است كه گلهای نر و ماده روی یك درخت به صورت جدا گانه ظاهر می شوند. گامت های ماده گردو دگرگشن است گرده افشانی آن به وسیله باد انجام می شود و حشرات در آن نقشی ندارند.

 

دانلود پاورپوینت بررسی خواص میکروسکوپی و ماکروسکوپی گونه گردو

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*


شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>